Skip to content

Retraites rondom kanker

Retraites rondom kanker

 

Stichting Kairos bij Kanker organiseert sinds jaar een dag verschillende meerdaagse retraites per jaar voor mensen die geraakt zijn door kanker en hun naasten. Het maakt hierbij niet uit hoe lang geleden je de diagnose kreeg, en of je wel of niet kunt genezen van kanker. 

Deze retraites zijn ondergebracht in een stichting die losstaat van de Hof van Kairos en huidige eigenaren, maar er nauw mee verbonden is. 

Tevens organiseert de stichting een aanbod voor zorgverleners in de oncologie. Deze training staat ten dienste van hun eigen welzijn en komt tegemoet aan deskundigheidsbevordering rond de existentiële zorg.

 

Retraites rondom kanker

Wanneer je kanker krijgt, staat je wereld op zijn kop en word je geraakt in de grond van je bestaan. Je wordt geconfronteerd met vragen over leven en dood, met pijn en onzekerheid. Niets is meer vanzelfsprekend. Dan is het de kunst om je weg in het leven weer te vinden.

De stichting Kairos bij Kanker biedt je de mogelijkheid om een paar dagen ruimte te nemen voor jezelf, met aandacht stil te staan bij hoe het met je is en wat je verlangt in deze tijd.