Skip to content

Winterretraite

Winterretraite

7 - 10 december

 

3-daagse stilteretraite

De dagen worden weer korter, de winterzonnewende komt eraan en de natuur keert naar binnen. We volgen de natuur en zoeken tijdens deze retraite 3 dagen samen de stilte op. We nemen je mee op een driedaagse reis naar binnen waarin je liefdevol uitgenodigd wordt de snelheid van het dagelijks leven los te laten. Samen oefenen we in vertragen en maken we stap voor stap de overgang van ‘doen’ naar ‘zijn’. Dit ondersteunt ons bij het maken van een intieme verbinding met het leven.

Het leven verleidt ons regelmatig om het huidige moment te verlaten en op te gaan in gedachten over wat er nog “verbeterd” kan worden in ons leven en in onszelf. Zelfs de beoefening van meditatie kan deze patronen in ons raken wanneer we onze aandacht richten op een bepaald resultaat en we daarmee voorbijgaan aan de intelligentie van de ervaring.

Wat als we eens een weekend lang nergens anders hoeven te zijn? Als we het even niet hoeven te weten? Als we aanwezig kunnen zijn bij de heilige ervaring van dit moment?

In de ruimte die dan ontstaat kunnen we ontdekken dat niets los staat van ons en wij niet van het leven. Daar kan de stem van jouw eigen wijsheid zich duidelijk laten horen en kan het vertrouwen in jezelf, je lichaam en je eigen pad in ontspanning groeien.

We nodigen je van harte uit in al je eigenheid en we kijken er naar uit om je in vreugde en liefde te ontvangen op deze prachtige plek.

Bouke & Danique

 

Praktisch:

Prijs (inclusief overnachting en maaltijden):

€345 + Dana (4-persoonskamer)
€395 + Dana (2-persoonskamer)
€450 + Dana (1-persoonskamer)

Is de prijs de enige belemmering voor je om mee te kunnen doen? Neem dan even contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Op donderdag ontvangen we je graag tussen 16:00 en 17:00 uur zodat je rustig de tijd hebt om aan te komen en je te installeren. Om 17:00 beginnen we met het programma. Op zondag ronden we tegen 16:00 uur af.