Skip to content

Vrouwenretraite

Vrouwenretraite

24 - 26 november

Vertragen. Ontspannen. Werkelijk zakken en weer in contact komen met jouw diepe vrouwelijke zijn. In de weg daar naartoe dient zich precies aan wat door jou gezien mag worden. We hoeven niet hard te werken om weer in contact te komen met ons oorspronkelijke zijn. Het vraagt om ontspanning in dat wat al is.

Tijdens deze vrouwenretraite maken we de beweging terug naar de aarde. De aarde in onszelf en de aarde om ons heen. Ze zijn in het vrouw-zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Via stilte, licht lichaamswerk, meditatie, rituelen en met onze adem maken we contact met de diepe vrouwelijke stroom. 

Deze retraite bestaat uit 2 nachten en 3 dagen. Op vrijdagmiddag komen we aan en openen we de vrouwencirkel. Daarna zal het proces zich ontvouwen. We beginnen steeds met een focus op onszelf, het wakker schudden van ieders unieke vrouwelijke beweging en vanuit daar gaan we weer meer het contact met elkaar aan. Op zondagmiddag ronden we af.

Het programma bestaat uit stilte, delen, beweging, muziek, ritueel en licht lichaamswerk. De avonden zijn tot en met de start van het ochtendprogramma in stilte.

Als je wat meer wilt weten over deze retraite of als je twijfelt of deze retraite bij je past, bel of mail ons dan gerust

Praktisch:

Vertragen. Ontspannen. Werkelijk zakken en weer in contact komen met jouw diepe vrouwelijke zijn. In de weg daar naartoe dient zich precies aan wat door jou gezien mag worden. We hoeven niet hard te werken om weer in contact te komen met ons oorspronkelijke zijn. Het vraagt om ontspanning in dat wat al is.

Tijdens deze vrouwenretraite maken we de beweging terug naar de aarde. De aarde in onszelf en de aarde om ons heen. Ze zijn in het vrouw-zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Via stilte, lichaamswerk, innerlijk-kindwerk, meditatie, rituelen en met onze adem maken we contact met de diepe vrouwelijke stroom.

Het programma bestaat uit lichaamswerk, beweging, muziek, sharings en rituelen. De avonden zijn tot en met de start van het ochtendprogramma in stilte.

Als je wat meer wilt weten over deze retraite of als je twijfelt of deze retraite bij je past, bel of mail ons dan gerust!

Financiële uitwisseling:

De financiële uitwisseling is, incl. eten (3 dagen heerlijke vega/vegan & biologische maaltijden, koffie, thee, fruit en sweetness) en 2 overnachtingen. 

Er zijn verschillende opties naargelang jouw voorkeur voor kamer:

1 persoonskamer €395,-

2 persoonskamer €365,-

4 persoonskamer €350,-

(de plekken op de 4 persoonskamer zijn beperkt beschikbaar!)

 

Is de prijs de enige belemmering voor je om mee te kunnen doen? Neem dan even contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden