Skip to content

Vrouwenretraite

Vrouwenretraite

1 - 4 juni

Vertragen. Ontspannen. Werkelijk zakken en weer in contact komen met jouw diepe vrouwelijke zijn. In de weg daar naartoe dient precies zich aan wat door jou gezien mag worden. We hoeven niet hard te werken om weer in contact te komen met ons oorspronkelijke zijn. Het vraagt om ontspanning in dat wat al is.

Tijdens deze vrouwenretraite maken we de beweging terug naar de aarde. De aarde in onszelf en de aarde om ons heen. Ze zijn in het vrouw-zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Met licht lichaamswerk, meditatie, rituelen en met onze adem maken we contact met de diepe vrouwelijke stroom. Voorbij de bedachte mentale vorm en terug naar het OER. Terug naar dat innerlijke zielenweten zonder naam. We vieren samen ons vrouwzijn. 

Deze retraite bestaat uit 3 nachten en 3 dagen. Op donderdagavond komen we met het avondeten aan, openen we de ruimte en bewegen we in stilte de eerste dag in. Daarna zal het groepsproces zich ontvouwen. We beginnen met een focus op zelf, het wakker schudden van het vrouwelijke met beweging en daarna gaan we weer meer het contact met elkaar aan. Zondagmiddag ronden we af.

Het programma zal wisselend in stilte, met delen, beweging, ritueel, licht lichaamswerk, systemisch of met meditatie zich afwisselen. De avonden zijn tot en met de start van het ochtendprogramma in stilte.

Welkom om een drum, ratel of ander muziekinstrument mee te nemen.

Praktisch:

De retraite start op donderdag 1 juni duurt tot en met zondag 4 juni. Donderdag beginnen we met een maaltijd. Daarna openen we de retraite. Zondagmiddag sluiten we samen af.


 De financiële uitwisseling is inclusief maaltijden (3 keer heerlijke vegetarische & biologische maaltijden, koffie, thee, fruit en sweetness) & 3 overnachtingen:


Last minute prijs t/m 26 mei: €300 


Op donderdag ontvangen we je graag tussen 16.00 en 17.00 uur zodat je rustig de tijd hebt om aan te komen en je te installeren. Om 17.30 uur beginnen we met het programma. Op zondag ronden we tegen 14.00 uur af.


Is de prijs de enige belemmering voor je om mee te kunnen doen? Neem dan even contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.


We kijken er naar uit je te ontvangen!

Liefs,

Veerle & Danique