Skip to content

Retraite voor
(jong-)volwassenen
en hun ouder(s)

Retraite voor (jong-)volwassenen
en hun ouders

23 - 25 februari

door: Wim & Ida en Bouke & Danique

Ben jij er aan toe om de relatie met je ouders of één van hen te verdiepen?

Wil je een weekend lang in liefdevolle aandacht met hen doorbrengen?

Wil jij jouw ouder of ouders een kijkje geven in jouw wereld van van meditatie & mindfulness?

Tijdens deze ouder-kindretraite besteden we veel aandacht aan de ontmoeting op de laag van het hart. We maken hierbij gebruik van oefeningen vanuit de traditie van Thich Nhat Hanh, zoals het opbouwen van aandacht en van daaruit liefdevol spreken en liefdevol luisteren. Er wordt tijdens dit weekend heerlijk en met aandacht voor ons gekookt door chefkok Ruud van Tienen. Je kunt één van je ouders of je beide ouders meenemen.

Trainers

Deze retraite wordt gegeven door 2 ervaren koppels: Ida & Wim (oprichters van retraitecentrum De Maanhoeve, dharmaleraar & transpersoonlijke psychotherapeut) en Danique & Bouke (eigenaren van retraitecentrum Hof van Kairos & lichaamsgericht psychotherapeuten).

Ida & Wim geven deze retraites al jarenlang. Danique & Bouke hebben zo’n 8 jaar geleden meerdere keren en met hun beide ouders meegedaan. Vanuit de warme vriendschap tussen hen is deze gezamenlijke retraite ontstaan. De ervaring van de (jong-)volwassenen en hun ouder(s) uit vorige soortgelijke retraites is dat het een verdieping en ook heling geeft in de relatie tussen beiden.

 

Praktisch:

Prijs (inclusief overnachting en maaltijden):

€245 + Dana
(ouders en kind slapen op dezelfde kamer, tenzij anders afgesproken)

Is de prijs de enige belemmering voor je om mee te kunnen doen? Neem dan even contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Op vrijdag ontvangen we je graag tussen 17:00 en 17:30 uur zodat je rustig de tijd hebt om aan te komen en je te installeren. Om 17:30 beginnen we met het programma. Op zondag ronden we tegen 16:30 uur af.