Skip to content

Mannenweekend

Mannenweekend

25 - 27 augustus

Aan het eind van de zomer organiseert Bouke een weekend voor mannen waarin je uitgenodigd wordt om die kanten van je authentieke zelf te tonen die moed vergen.

Het is lastig om onze gebreken, kwetsbaarheden, machteloosheid en schaamte in de ogen aan te kijken. Als we hierin geraakt worden, maken we onszelf groter dan we zijn en halen we uit naar de ander, of we krimpen ineen en verdwijnen uit contact.

Tijdens deze dagen onderzoek je hoe je dit deel van jezelf kunt claimen zodat er ruimte ontstaat voor het kwetsbare in jezelf én in anderen.

We gebruiken meditatie, oefeningen en groepsprocessen om de eenzame stukken uit de schemerige hoeken van ons wezen weer in ons bewustzijn uit te nodigen. Als mannen onder elkaar wisselen we hier over uit en brengen we onze ervaring in contact. Dit weekend biedt je de mogelijkheid om weer een volgende stap te zetten naar een bestaan waarin al deze kanten van jou worden belichaamd.

Praktisch:

Prijs (inclusief overnachting en maaltijden):

€275 + Dana (4-persoonskamer)
€325 + Dana (2-persoonskamer)
€375 + Dana (1-persoonskamer)

Is de prijs de enige belemmering voor je om mee te kunnen doen? Neem dan even contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Op vrijdag ontvangen we je graag tussen 09:30 en 10:30 uur zodat je de tijd hebt om aan te komen en je te installeren. Om 10:30 beginnen we met het programma. Op zondag ronden we tegen 16:00 uur af.