Skip to content

Onze Retraites

Onze Retraites

Wij, Danique en Bouke verwelkomen je graag op een van onze retraites waarin je liefdevol uitgenodigd wordt de snelheid van het dagelijks leven los te laten. Samen oefenen we in vertragen en maken we stap voor stap de overgang van ‘doen’ naar ‘zijn’. Dit ondersteunt ons bij het maken van een intieme verbinding met het leven, precies zoals het in dát moment is. 

Hieronder staat een overzicht van alle retraites die wij dit jaar zullen geven. 
Wees van harte welkom met alles wat in je leeft.

Retraites 2023

Vrouwenretraite

1 - 4 juni

Samen met de prachtige vrouw Veerle Springintveld organiseert Danique een weekend om de oeroude verbinding tussen vrouwen te herstellen en te vieren

Welke delen van jouw innerlijke vrouw zijn bewaard gebleven in oorspronkelijkheid? Welke delen onderdruk je? Durf je jezelf te laten zien, in je volle omvang? 

We onderzoeken ons unieke en rijke vrouw-zijn aan de hand van rituelen, meditaties, archetypes, dans en delen. 

Zomerretraite

6 - 9 juli

Zo vlak voor de zomervakantie, tijdens de warmste en meest bruisende dagen van het jaar, gaan we met elkaar de stilte in om onze innerlijke zaden van bewustzijn, liefde en aandacht te voeden. Dit doen we door samen te mediteren, licht lichaamswerk te doen en contact te maken met de natuur.

Mannenweekend

25 - 27 augustus

Aan het eind van de zomer organiseert Bouke een weekend voor mannen waarin je uitgenodigd wordt om die kanten van je authentieke zelf te tonen die moed vergen. 

Tijdens deze dagen onderzoek je hoe je dit deel van jezelf kunt claimen zodat er ruimte ontstaat voor het kwetsbare in jezelf én in anderen. 

Dit weekend biedt je de mogelijkheid om weer een volgende stap te zetten naar een bestaan waarin al deze delen van jou worden belichaamd.

Herfstretraite

26 - 29 oktober

 Omringd door kleurrijke bomen en de geur van de herfst gaan we met elkaar de stilte in om onze innerlijke zaden van bewustzijn, liefde en aandacht te voeden. Dit doen we door samen te mediteren, licht lichaamswerk te doen en contact te maken met de natuur.

Winterretraite

7 - 10 december

De dagen worden weer korter, de winterzonnewende komt er bijna aan en de natuur keert naar binnen. Ook wij gaan met elkaar de stilte in om onze innerlijke zaden van bewustzijn, liefde en aandacht te voeden. Dit doen we door samen te mediteren, licht lichaamswerk te doen en contact te maken met de natuur.