Skip to content

Onze Retraites

Onze Retraites

Wij, Danique en Bouke verwelkomen je graag op een van onze retraites waarin je liefdevol uitgenodigd wordt de snelheid van het dagelijks leven los te laten. Samen oefenen we in vertragen en maken we stap voor stap de overgang van ‘doen’ naar ‘zijn’. Dit ondersteunt ons bij het maken van een intieme verbinding met het leven, precies zoals het in dát moment is. 

Hieronder staat een overzicht van alle retraites die wij dit jaar zullen geven. 
Wees van harte welkom met alles wat in je leeft.

Retraites 2023

Vrouwenretraite

24 - 26 november

Samen met de prachtige vrouw Veerle Springintveld organiseert Danique een weekend om de oeroude verbinding tussen vrouwen te herstellen en te vieren

Welke delen van jouw innerlijke vrouw zijn bewaard gebleven in oorspronkelijkheid? Welke delen onderdruk je? Durf je jezelf te laten zien, in je volle omvang? 

We onderzoeken ons unieke en rijke vrouw-zijn aan de hand van rituelen, meditaties, archetypes, dans en delen. 

Winterretraite

7 - 10 december

3-daagse stilteretraite

De dagen worden weer korter, de winterzonnewende komt eraan en de natuur keert naar binnen. We volgen de natuur en zoeken tijdens deze retraite 3 dagen samen de stilte op. Het programma bestaat uit zit- en loopmeditaties gebaseerd op de traditie van Thich Nhat Hanh en schrijfoefeningen. We gaan de natuur in en je hebt tussen de programma-onderdelen in ruim de tijd voor zelfzorg. Welkom!